Like YogaHome Achterhoek op Facebook

WIE IS

Elly

“Yoga is een persoonlijk pad om door ervaring weer jezelf te ontmoeten. Mijn passie is om jou weer thuis te laten komen bij jezelf. Om vandaaruit je leven vorm te geven op een zodanige manier dat je energie overhoudt." De les wordt aangepast aan de behoefte van de groep. De ene keer actief, dan weer ontspannend waarbij beleving centraal staat. Tijdens de les ligt het accent op aandacht, adem en asana. Graag loop ik samen met jou dit yogapad.

Specialisaties

Elly’s expertises liggen in het veld van adem- en ontspanningstherapie, YogaNidra, massage, bekkenbodemspecialisatie (oa gevolgd bij Rita Beintema), chakrapsychologie, en zwangerschapsyoga. Yantra, Mantra en Agnihotra zijn haar passie. Daarnaast is zij coach op het gebied van verlies- en rouwverwerking. Wil je meer bewustzijn over jezelf krijgen dan is een privéconsult of les ook mogelijk.

Al meer dan 20 jaar beoefent Elly meerdere vormen van yoga. Zij is gediplomeerd Hatha Yogadocent en gediplomeerd zwangerschapsyogadocent, beiden afgestudeerd bij Saswitha Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven. Daarnaast is zij gediplomeerd YogaNidra docent afgestudeerd bij de Yoga Nidra Teacher Training in Vlissingen. Ze is ReikiMaster. Verder volgde en volgt ze nog steeds meerdere bijscholingen. oa. bij Roberto Uding, Hareesh C. Wallis, Kavitha M. Chinnaiyan, MD. De grootste verdieping zit echter in de eigen beoefening.

YogaHome Elly Klompenhouwer